Hotel Emei

Dupleška cesta 135

2000 Maribor

Slovenija

Posebna ponudba

Trenutno v našem hotelu nimamo posebne ponudbe.
Prosimo vrnite se pozneje.

Vabimo vas da preberete nekaj besed o našem hotelu:

Hotel vila Emei leži na točki starega obrežja reke Drave, katere struga se je tisočletja pomikala in z rečnim nanosom to področje očistila vseh geo negativnih vplivov. Skratka hotel stoji na energetsko pozitivni točki, saj to dokazuje tudi kvaliteta spanja v tem hotelu.

V spodnjem nadstropju hotela imamo tudi dvorano, ki je grajena po vseh bio energetskih pravilih .Tla , strop in nosilni stebri so medsebojno povezani v vse štiri strani neba in medsebojno tvorijo energetsko kratkostično kletko.

Hotel vila Emei
V naši energetski dvorani izvajamo BIO-ENERGETSKE TERAPIJE po raznih metodah.

Lastnik hotela z ekipo terapevtov so usposobljeni, da iskoriščajo naravne danosti in priučene sposobnosti, za izvajanje BIO-TERAPIJ na razne načine  za odpravljanje raznih zdravstvenih problemov.

BIO TEAM -Hotel vila Emei
Hotel vila Emei se nahaja v Brezju,v mirnem predelu Maribora, od koder je lep pogled na Mariborsko Pohorje, na eni strani in začetek Slovenskih goric in vinorodnih gričev , na drugi strani.

Smo na presečišču planinskih poti, vinskih cest in križišče vzhodne, zahodne, severne in južne Evrope.

Družinam so na voljo velike tri, štiri ali petposteljne sobe, kjer imajo starši popolno kontrolo nad otroci. Tudi za majhne otroke je poskrbljeno z otroško posteljico , če ne spijo s starši.